به گزارش خبرنگار میراثآریا، مجید فرجی گفت: این نمایشگاه در فرهنگسرای شهید رجایی ملایر با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از کارآفرینان آغاز به کار کرده است و همه روزه از ساعت ۱۶ تا ۲۱ شب پذیرای مسافران و شهروندان برای عرضه محصولات متنوع است.
شهردار ملایر اظهار کرد: در راستای حمایت از بانوان کارآفرین، بانوان سرپرست خانوار و صاحبان مشاغل خانگی و حفظ پویایی و نشاط در شهر، نمایشگاه بهاره سوغات و صنایع دستی از اول فروردین برپا شد.
او از ارائه خدمات شهری و فضاسازی متناسب با عید نوروز همچون سالهای گذشته خبر داد و تصریح کرد: اماکن گردشگری و توریستی شهر ملایر همچون مجموعه تفریحی توریستی مینی ورلد آماده پذیرایی از مسافران نوروزی است.
فرجی گفت: در همین راستا در ملایر نیز راهنمایان گردشگری، در مجموعه تفریحی جهان کوچک با همکاری اداره فرهنگی اجتماعی، از نخستین روز فروردین و بهار ۱۴۰۵ در پارک جهان کوچک حضور یافتند.
شهردار ملایر افزود: راهنمایان گردشگری در این طرح ۱۰ نفر هستند و در دو شیفت صبح و عصر توضیحات مفیدی در خصوص تاریخچه مجموعه پارک جهان کوچک، پارکهای موضوعی و بناها و ویژگیهایشان ارائه میدهند.
انتهای پیام/
نظر شما